Dag 4902 – Carlos Begravning

Idag är jag på yoga vid 8.30 var så trött när jag vaknade, har börjat med att vakna mitt i natten och läsa i två timmar så i natt fick jag bara 6 timmars sömn. Åker till Bloomingdales och shoppar nya skor till Javier, de har inte hans storlek hemma så får beställa dem, men älskar kvaliten i dessa och John Varvatos gör så fina kläder så skorna är säkert fantastiska också.

Hem igen, frukost och sen två timmar i poolen, underbar morgon.

Jag har packat inför vår minisemester idag samt lagt fram alla begravningskläder och hinner till och med en liten sushi till lunch innan det är dags att åka och göra håret på The Drybar. De varken klipper eller färgar, bara fönar håret och gör uppsättningar.

vår vän ska åka med oss till begravningen men han kommer i helsvart och man skulle ju ha orange eller vitt så han får låna en skjorta av Javier samt parkera sin splitter nya Harley Davidson jämte mig i garaget 🙂

Vilken skillnad på vår personliga begravning av mamma, här fick prästen läsa namnet på ett papper för att ens komma ihåg det och han sa saker som verkligen inte stämde in på familjen, jättesynd.

Efteråt åker vi alla till Burbank och Coral Tree och äter middag. Javier och Fabiolas mamma, 93 år och så vacker.

Hemma väldigt sent då vi kände 95% av de som var på begravningen. Många lämnade vid 4 på morgonen 🙂 Tar en närmare titt på Kostas Harley Davidson när vi kommer hem och vilket jäkla lyxåk!

Dag 4901 – Frukost vid poolen

Dag 4901 – Frukost vid poolen

Dag 4903 – Födelsedagsweekend i Palm Springs

Dag 4903 – Födelsedagsweekend i Palm Springs

Newer post

Post a comment